Pentru mine...

sunt toate lucrurile importante in alta ordine decat vrea lumea.
sunt toate lucrurile importante din interiorul meu.
sunt toate lucrurile importante pe care nu pot sa le spun.
sunt toate lucrurile importante pe care le simt.
sunt toate lucrurile neimportante.

sâmbătă, 31 octombrie 2009

o zi buna.

in fiecare dimineata ma trezesc si ma gandesc ca azi trebuie sa ma bucur de viata.sa o iau asa cum e.cu bune si frumoase,cu rele si urate.as vrea sa fiu fericita in fiecare zi pentru un lucru.orice ar fi si atunci s-ar numi o zi buna.as vrea sa iubesc in fiecare zi un lucru,o amintire,un nor,un soare,un fum si atunci tot o zi buna s-ar numi.si eu ma numesc un om optimist,probabil.asa am auzit.si daca sufar in fiecare zi pentru un lucru inseamna ca aia e o zi proasta?!nu.e o zi interesanta.as vrea sa gandesc asa in fiecare zi.si sa nu am zile in care sa nu pot sa sar abisul ala din sufletul meu si sa stau sa cad si sa cad si sa cad pana cand izbucnesc in plans.si sa nu am zile in care sa nu rad.astea sunt cele mai urate zile.dar totusi in fiecare dimineata ma trezesc si ma gandesc ca trebuie sa ma bucur de viata.trebuie!

marți, 27 octombrie 2009

i'm good.wonderful actually.maybe ironic.

incerc.incerc sa fiu fericita.e al dracului de greu.

daa....viata e frumoasa:)).mai ales cand trebuie sa faci tot ce trebuie sa faci in loc sa faci ce dracu' vrei.minunat.

ma simt minunat.

sâmbătă, 17 octombrie 2009

apleaca-te si leaga-ti sireturile!

i-am zis:"apleaca-te si leaga-ti sireturile!".
sunt un asasin platit.ieri am omorat un om pentru ca ghicise numerele castigatoare.avea niste copii superbi.bruneti,cu ochi mari si albastrii.a trebuit sa-i omor si pe ei.mi s-au pus in fata.nu am scrupule.de fapt,ieri am omorat un om pentru o suma uriasa de bani.
acum doua zile am omorat o curva.probabil nu prestase cum trebuie si avusese prea multe pretentii.sunt atatea motive pentru care sa ucizi un om.treaba cu curva a fost ieftina si scarboasa.dar imi trebuia o geanta noua.
acum trei zile am omorat un pui.l-am cumparat viu ca sa pot sa-l omor si sa-l gatesc.am dat bani pentru asta.dar am primit o masa buna.nu stiam ca ma pricep la gatit atat de bine.inainte mancam o data pe zi.daca mancam.
acum o saptamana a trebuit sa urmaresc un amarat de jurnalist in metrou ca sa-l ucid in spatele cladirii ziarului unde lucra.probabil a scris ceva ce nu trebuia publicat.nu stiu.nu ma intereseaza.inainte mai citeam ziarele gratis de pe strada.tineau de cald uneori.
acum o luna am primit primul job.trebuia sa omor un preot rasist care nici macar nu s-a opus.a fost simplu.eram deja rece.nu-mi mai pasa.
acum 6 luni eram impuscata in umar si lasata intr-o hala goala pentru o saptamana.probabil asa s-au gandit ei ca n-o sa mai sufar.incercau sa ma dezumanizeze.
acum 8 luni m-au torturat ca sa vada daca spun ceva.cabluri electrice si apa.si altele.dupa asta mi-am dat seama cat pot rezista.
acum 10 luni mi-au imapartasit un secret de stat.erau pe mana cu SRIul.stiau multe.ma simteam inteligenta si importanta.aflasem multe in perioada aia.autocontrol si alte tehnici de distrugere informationala.stiam eu ca imi plac calculatoarele.inainte nu visam la asa ceva.
acum 1 an eram pe strada.dormeam cu un betiv care pierduse totul.atunci imi pasa.imi era mila de el.eu eram inca tanara,dar nu eram in stare sa fac nimic.el mai aducea mancare.aveam o masa pe zi.eu inca mai aveam obiceiul sa citesc ziarele de pe strada, dar le luam uneori si ne inveleam cu ele.tineau de cald.a venit in ziua aia un barbat inalt si destul de impunator la mine si mi-a spus ca o sa merg cu el.imi pasa.vroiam sa stiu de ce. si-a indreptat un pistol frumos curatat spre mine si mi-a zis:"apleaca-te si leaga-ti sireturile!".am facut asta desi nu imi era frica de el.am vazut negru si am simtit caldura.era bine totusi.am simtit ca mi se pregateste ceva.
eu eram inca tanara,dar si eu pierdusem totul.un asasin platit imi omorase familia pentru ca tata ghicise numerele castigatoare la o loterie dubioasa...

joi, 15 octombrie 2009

femeie bruneta de pamant.da sau nu.

duminică, 11 octombrie 2009

vers.

a venit toamna.acopera-mi inima cu ceva.

miercuri, 7 octombrie 2009

cloudin' and dreamin' for a few days.wanderin' and smokin' for a few nights.

luni, 5 octombrie 2009

a mea sau a noastra.

hai cu mine sa dansam in lumina lunii si sa uitam de vise si nevoi.tine-ma de mana si da-mi drumul numai cand o sa-mi vezi picioarele in flacari albe-transparente.atunci o sa ma dizolv incet si liber.si o sa bei tu paharul ala de deasupra patului.si o sa fumezi tu tigara aia ramasa pe masa langa scrumiera si atunci o sa ma vezi dansand.si atunci o sa ma vezi dansand in luna.goala si libera.si o sa te bucuri de ultima mea tigara.sau a noastra.sau a mea.probabil a noastra.si totusi...
hai cu mine sa dansam in lumina lunii si sa uitam de vise si nevoi.si sa iertam trecutul si distanta.si sa luam OZNul ala spre alta lume.alta lume.alta lume cu alta luna si cu alta masa si cu alt vin si alta tigara.si acolo o sa-mi bei pseudo-vinul din pseudo-paharul meu de deasupra pseudo-patului meu gol.si o sa fumezi aceeasi ultima tigara si atunci o sa ma vezi dansand.si atunci o sa ma vezi dansand in alta luna.goala si poate libera.

a noastra.sau a mea.cred ca a noastra.

ma plictisesc.

cand o sa mi se termine nenorocita aia de cerneala rosie din stilou' meu cu rezerva albastra o sa termin de scris "ma plictisesc" pentru a mia oara.si atunci chiar o sa ma plictisesc.


pana atunci...ma plictisesc.ma plictisesc.ma plictisesc.ma plictisesc.ma plictisesc.ma plictis.....

duminică, 4 octombrie 2009

azi.maine.sau poimaine.sau atunci.sau acum.

si daca sanii ei vor fi la fel de rotunzi si la fel de dulci.atunci.atunci nu va fi trecut nici macar o clipa.decat sa clipesti.si sa tragi un fum din tigara ei plina de ruj rosu.iart-o pentru ca e acolo tot timpul.iart-o pentru ca viseaza in doi si coloreaza singura.asta e.te-a ascultat.acum taci si pune capul pe sanii ei si o sa simti caldura din tigara ei plina de ruj rosu.

e foarte rosu.e foarte cald.

ploua.

cand o sa ma dezbraci iar de suflet?sa ma iubesti asa simpla, trista, desfacuta,seaca?cand o sa ma lasi iar goala sub tine si o sa-mi respiri greu a cenusa in ceafa?atunci.atunci cand totul va fi posibil.si tot curcubeul va fi gri ca un nor alungit de fum viu din tigara mea jumate stinsa.atunci.acum e doar toamna si soare.

serios!fii viu iar si o sa te las!de tot.

inspir.expir.inspir.expir.
data viitoare iubeste fara sa vrei! simplu.sincer.

sâmbătă, 3 octombrie 2009

tot aici.metamorfozata.

si uite asa treci prin viata.depasesti momente.uiti.ierti.astepti.visezi.iubesti.si iar depasesti momente.important e sa-ti dai seama.nu trage de ele caci fug mai repede.azi esti aici.maine esti tot aici.poimaine poate esti acolo.si vezi.si simti.si fugi.si cazi.si plangi.si minti.si urmeaza sa uiti.mai uiti?poate.depasesti momente.


sunt dezamagita.iar.