Pentru mine...

sunt toate lucrurile importante in alta ordine decat vrea lumea.
sunt toate lucrurile importante din interiorul meu.
sunt toate lucrurile importante pe care nu pot sa le spun.
sunt toate lucrurile importante pe care le simt.
sunt toate lucrurile neimportante.

vineri, 25 iulie 2008

.:nimic:.

in ultimul timp nu am chef sa rad. nu am chef sa ma distrez. nu am chef sa ies. nu am chef sa mananc. nu am chef sa scriu. nu. nu sunt suparata. sunt ok. sunt chiar fericita. cred ca sunt un pic coplesita de tot. probabil e iar din cauza vremii. ploua destul de mult. as dormii si as citii tot timpul. si cu toate fortele ma ridic sa mananc sau sa ies. si ies mai mult decat in zilele mele bune. e placut. doar ca mi-e greu. rad. ma distrez. mananc. uite ca si scriu. si asta nu e tot. dar nu am chef. citesc. am citit surprinzator de mult fata de ritmul meu normal. imi place anna karenina. si nici macar nu stiu de ce. azi ma pierdeam printre randuri gandindu-ma la ce imi place la cartea asta. si n-am ajuns la nici o concluzie. imi place lumea de acolo. imi plac ideile si conceptiile lor. diferite total de ce se intampla acum. imi place cum sunt scrise. pana la urma cred ca asta e. stiu ce se intampla. cartea mi-a fost povestita. deci nu pentru subiect o citesc. sunt ciudata in ultimu' timp. sunt inventiva. am multe idei. ma gandesc la multe. sunt lucida. ce mai vreau atunci?!imi place parfumul. imi place pielea. imi place tot acum. sunt atat de calma si de linistita incat ma simt intr-o bula si nu pot fi atinsa. si dorm. de mult. cred ca traiesc un pic in trecut acum. sunt undeva unde nu trebuie sa fiu. toate sunt inaintea mea. mi se pare ca trece totul prea repede. lectura. somnul. visul. tu. rasul. zambesc acum. sper sa treaca ploaia. mi-e dor de soare. si de caldura lui. somn si vis acum.

luni, 21 iulie 2008

..........

...iau o pauza...dar sunt tot aici. ma exprim. nu am nevoie de cuvinte si de scris. citesc. mi-e dor. iubesc. uit. visez. inventez. sunt. traiesc. punct. tot aici.

sâmbătă, 19 iulie 2008

o sa arzi toata noaptea...piele de foc...undeva prin vama.

joi, 17 iulie 2008

Plitvice

mi-e greu sa scriu la fiecare poza cate ceva...toate sunt frumoase...si nici nu prea am ce sa zic. din parcul Plitvice.









re-run

am ajuns la concluzia ca fiecare om are o persoana a lui. sau cel putin are nevoie. persoana care iti e alaturi cand nu-ti dai seama, mereu, in care ai mai multa incredere decat in tine, pe care poti sa o suni atunci cand ti se intampla ceva sau cand nu poti sa dormi. o persoana de care uiti uneori pentru ca e umbra ta. si poate pentru ca si tu esti umbra ei. cineva care sa te inteleaga intotdeauna si sa te sustina oricat de idioate ar parea ideile tale. sa stie cum si cand sa vorbeasca cu tine. sa-ti stie toate punctele slabe si cand sa te ajute. si poate si inconstient oricine are nevoie de persoana lui. de exemplu mama mi-a dat de multe ori de inteles ca sunt acea persoana a ei. initial m-am gandit ca e normal ca o realtie foarte stransa mama-fiica sa existe. dar cand confesiunile mele sar limitele ei si ale ei pe ale mele inteleg ca e mai mult decat atat. si pana la urma sunt mandra de lucrul asta si ca l-am inteles intr-un final. si asta nu e reciproc. nu e nevoie. si eu am persoana mea. si pana nu m-am gandit la asta nu am realizat cine e. acum stiu. si am incredere.

marți, 15 iulie 2008

15th of July...my thanksgiving day.

sunt blocata. sunt blocata iar in universu' asta fara cuvinte. mi le-am uitat pe toate. azi am fost sincera. cred ca mi le-am consumat pe toate. si totusi scriu. sunt cele ce mi-au ramas. ah...nu vroiam decat sa spun 'Multumesc' si 'Te rog'. sunt libera iar.o sa uit iar.o sa iert iar.nu o sa mai mint. o sa zbor.


te rog...multumesc.

luni, 14 iulie 2008

pe insula...Rab

astea sunt poze din orasul Rab si din golful unde faceam noi baie. nu am stat in oras, cam la 2 km.


Split

aleea cu palmieri din fata portului.











turnul caterdralei.
si o parte din cetate.














o floare de pe balconul nostru.erau zeci.












palatul lui diocletian. o parte.

Dubrovnik


orasul.










biserica inchinata sfantului protector al Dubrovnikului.





Sveti Vlaho, protectorul orasului.

fantana cea mare a lui onofrio. orasul medielval Dubrovnik a apartinut venetiei asa ca majoritatea monumentelor sunt construite de italieni. fantana cea mica e in partea cealalta a orasului.









stradun. strada principala a orasului cu toate monumentele.

frumos.

















astia sunt coralii de la acvariu...pestii erau urati si nici nu prea au iesit pozele.

...

sunt acasa.iar.a fost superb.pun poze maine.ajunsei de 20 de minute.mi-era dor de casa.de jeg,caini vagabonzi, lume pe strada, noapte,furt, limba romana.e bine acasa. acolo parea totul perfect. am multe de povestit si sute de poze. munti si mare,ploaie, grindina, 38 de grade, poduri, flori, cascade, pesti, innot, cladiri, statui, lume, germana,bronz, curatenie, karaoke, briza, calm, vapor, soldati, dans, ziduri, inghetata...maine.

frumos.

miercuri, 2 iulie 2008

ta ta ra ta taaaaaaa.... in cateva ore decolez. buh-bye.

marți, 1 iulie 2008

tu stii.

mi-ai spus. sa ies. sa-mi caut de lucru. sa nu ma mai plictisesc. sa zambesc.sa fiu. acum ies, plec. am ce sa fac.nu ma plictisesc...zambesc.mi-e dor de discutiile noastre lungi.mi-e dor sa ne intelegem din priviri. mi-e dor de tine.naiva!acum sunt. singura. cu tavanul. mi-e dor.

chiar as manca o inghetata.iar.si o cafea cu soare.


uita, inspira, scrie.

sand art :x

imi place ultima reclama de la orange. cea cu sand art. asa am descoperit si eu sand artu'.

am primit niste videos cu sand art de pe youtube. mi se pare super frumos si original.

uite...
*1
*2
*3

fin. inventiv.superb.ca si origami.