Pentru mine...

sunt toate lucrurile importante in alta ordine decat vrea lumea.
sunt toate lucrurile importante din interiorul meu.
sunt toate lucrurile importante pe care nu pot sa le spun.
sunt toate lucrurile importante pe care le simt.
sunt toate lucrurile neimportante.

joi, 27 septembrie 2007

iubire...

Tu: tu esti de piatra...
Eu: aha
Tu: esti pe draq!
Tu: ca esti mami flaushat
Eu: adica pufos?
Tu: daaa
Tu: cu scame asa
Tu: mami scamos...
:)

in seara asta...bucata asta de conversatie mi s-a parut ce mai distractiva:)...ne e specifica!

Te completez.

joi, 13 septembrie 2007

Am inteles ca doar cu tine Pot Fi

a mai trecut o zi peste mine si a mai curs o lacrima de sange. mi se apropie sfarsitul. te astept deja ca pe o ultima izbucnire a organismului meu muribund. sa nu plangi. orice sfarsit inseamna un nou inceput. voi renaste impreuna cu tine ca de fiecare data. simt furnicaturi in varfurile degetelor si ochii imi ard. e doar dor si iubire in fiecare particica din mine. ia-ti o pana din aripi. spinteca-ma si vezi-mi iubirea. semneaza-te sub fiecare atom din ea.
fac o poveste din noi doi. ne construiesc un univers paralel. vrei navete sau sulite?! vrei delicatese sau carnea cruda?! vrei viitor sau trecut?! noi suntem oriunde. noi suntem unde vrei. dar nu putem decat impreuna. legati pentru totdeauna.
am inteles ca doar cu tine pot fi. mi-e dor de corpul si vorbele tale ca o foame interioara. scriu si scriu si imi dau seama ca imi lipsesc cuvinte si fraze intregi. inchide iar ochii si citeste-mi gandurile nescrise si spune-mi iar ce simti. te ascult cu sufletul. spune-mi ce mai faci sau cum e vremea...hai sa vorbim prostii, tampenii, cuvinte absurde, fraze lungi si rima alba. hai sa ne privim in gol si vezi prin mine frumusetea lumii noastre. insira-mi citate despre dragoste si spune-mi basme, promite-mi ca noi suntem protagonistii si te cred. alinta-ma si spune-mi ca ma iubesti inainte sa adormim....si te cred.

mor si renasc. pastreaza din mine.

Ma completezi.

duminică, 9 septembrie 2007

nu. n-a fost. este.

m-ai tras inapoi la tine. m-ai strans si ai patruns din nou in mine. m-ai convins ca nu s-a schimbat nimic. mi s-a parut. mi-a trecut prin fata ochilor ca o umbra toata viata mea pustie, uscata, ruginita, fara tine. am fost nebuna sa ma indoiesc de tine si de noi. am fost nebuna sa sufar pentru nimic. am fost nebuna.
ma iubesti. nu ca la inceput. ma iubesti mai mult. ma iubesti, ma iubesti, ma iubesti. te-am simtit iar langa mine. ti-am simtit saruturile fierbinti si m-am incalzit. ti le-am topit cu lacrimile mele si ne-am contopit iar si iar. mi-am revenit ca dintr-un somn plin de cosmaruri. obosita. scursa. acum mi-a revenit elementul 'viata' in sange. mi-ai intrat iar in corp si mi-ai facut sangele sa circule.
reinvii.

Ma completezi. Te completez. Ne completam.

vineri, 7 septembrie 2007

a fost?

Era aproape ultima noapte departe de tine si ma simteam la fel de aproape ca si cand nu ar fi fost atat drum intre noi.
Mi-ai distrus toata increderea in mine, in tine, in noi cu doar cateva cuvinte si un ton supect. Nu pot sa-ti vorbesc si ma distruge. sunt ravasita si inlauntrul meu si la suprafata. acum sunt singura. raman singura. aveam nevoie de imbratisarea ta mai mult decat orice in lume si tu...tu erai in alta lume. nu m-ai uitat, cum am spus nu ai cum. te-ai indepartat brusc, dar inca imi spui ca ma iubesti si ma intrebi daca si eu, si speri...si eu sper.
Plang ca sa ma descarc, ca sa te descarc. ma simt deja cea mai straina persoana si tot ce stiu despre tine mi se pare scrum. De ce m-ai facut asa cand sunt atat de departe? nu pot sa intreb si nici sa-mi raspunzi. nu pot sa vorbesc si nici sa asculti. nu pot sa te impac si nici sa ma iubesti iar.
m-ai golit pe dinauntru si tu crezi ca nici nu ma gandesc la tine. tu esti gandul insusi. ce vrei de la mine? sunt a ta, am fost a ta, voi fi a ta, doar vorbeste-mi.
Stau si zac si astept sa fiu dusa iar in bratele tale, sa ma reabilitezi cu pielea ta, sa ma faci sa respir cu atingerea ta, sa ma imunizezi cu sarutul tau.
mi-e atat de frica sa nu le pierd, sa nu te pierd....mi-e groaza.
incerc sa-mi imaginez cum vei schimba totul, cum nu va mai fi la fel, cum parfumul din narile mele nu va mai fi al tau. nu pot. nu vreau.
simt cum pierd tot ce am obtinut mai frumos si mai greu....fara sa pot sa fac nimic.
Balconul e aproape. Balustrada e aproape. Asfaltul e aproape. Lumina e aproape.

Ma completezi.
Te completam.