Pentru mine...

sunt toate lucrurile importante in alta ordine decat vrea lumea.
sunt toate lucrurile importante din interiorul meu.
sunt toate lucrurile importante pe care nu pot sa le spun.
sunt toate lucrurile importante pe care le simt.
sunt toate lucrurile neimportante.

luni, 27 octombrie 2008

poate atunci.

it's time to breathe and cry.

m-am gandit sa fiu un strop de ploaie. si am sa fiu. atunci cand o sa vreau...atunci cand universul o sa se hotarasca sa ma planga, atunci cand cerul o sa se hotarasca sa ma imprastie, atunci cand o sa fiu descompusa, lichida, atunci cand norii o sa ma cante, atunci cand tu...





tu...o sa vrei sa-ti ud pielea. poate atunci.

duminică, 19 octombrie 2008

don't...

don't try to catch me...you'll have to keep supporting me...

miercuri, 15 octombrie 2008

i wish i knew....

astazi ma uitam la broasca mea si incercam sa-mi imaginez cum gandeste...daca gandeste...nu.trebuie sa gandeasca. oricum ideea e ca i-am cumparat "un castron" nou si reuseste sa se urce pe marginea lui si sa stea in 2 labe, jumate iesita in afara. si isi intinde gatu' ala lung si se chinuie sa iasa de acolo...normal ca nu are cum da' ea tot incearca. si se chinuie acolo si zgarie cu unghiile pana cand oboseste si cade pe spate de pe margine. si atunci ma sperii eu...cand se loveste cu carapacea de jos. si face asta numai cand sunt eu prin preajma si o face de multe ori. tin sa precizez ca de pe spate se mai intoarce cateodata...dar de cele mai multe ori nu poate...si trebuie sa o intorc eu...totusi ma bucur ca se prosteste doar de fata cu mine ca altfel cred ca s-ar sufoca acolo pe spate. e prostanaca asa...la ce sa te astepti de la o broasca. imi place ca ma recunoaste...isi stie cutia cu mancare si alearga ca disperata prin "castron" cand o vede. se uita la televizor...de fapt cred ca vede luminile alea...adica sigur la lumini se uita...doar ca alte lumini daca le plimb prin camera nu le ia in seama...cred ca tre' sa faca si zgomot.o cheama Broscanete. mie imi place. acum ma uit la ea si se oprii din innotat. stie ea ceva. hmm...chiar sunt curioasa cum vede ea tot ce e in jur. doar ceva de escaladat..sau ceva umed...sau ceva mare care ii arunca niste chestii mici si bune la gust pentru ea...sau nu stiu...as vrea sa stiu.

marți, 14 octombrie 2008

let's go get lost...



doamne....nu am mai scris nimic din iulie.e adevarat ca la un moment dat te blochezi. io ma blochez des. acum m-am blocat mult. nu. aveam multe de scris. am preferat sa nu. poate ca imi plac revenirile. imi plac schimbarile. e ca primul sarut. mereu altfel si mereu in acelasi mod.
so...u'll see my words pana ma blochez iar.dar ce conteaza...tot eu sunt. de ce sa scriu daca nu simt nevoia!?

girafele sunt frumoase.